Всім любителям страв з риби відомо, що запечена в фользі риба виходить неймовірно смачною і соковитою. На відміну від риби смаженої, всі соки залишаються в цій прекрасній упаковці. А той факт, що запікати рибу можна одночасно з гарніром, її доповнює, сподобається будь-якій господині, яка прагне, як можна смачніше нагодувати сім’ю, заощадивши при цьому час на приготування відмінної страви. Крім того можна приготувати рибу в рукаві для запікання, рибу запечену в тісті, в глині або в капустяному листі. Картопля (попередньо трохи відварена), гриби або улюблені овочі, запікати разом з рибою в духовці, можуть створити кожен раз неповторну страву. Яку б рибу ви не взяли для запікання (коропа, судака або осетрину), чим би її ні доповнили, відмінне блюдо буде смачним подарунком всім, хто до риби небайдужий.

Риба по-монастирськи з сиром

ІНГРІДІЄНТИ:

  • філе риби 500 г.
  • печериці 200 г.
  • картопля 6 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • помідори 1 шт.
  • яйця 1 шт.
  • сир твердий
  • майонез

(далее…)

Риба під сиром по-грецьки

Риба під сиром по-грецьки

ІНГРІДІЄНТИ:

  • риба біла 500 г.
  • сир твердий 50 г.
  • помідори 1 шт.
  • яйця 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • перець чорний мелений
  • масло рослинне
  • сіль

(далее…)