Тріска — одна з найважливіший промислових риб. Можна сказати, що страви з тріски це доступний делікатес, оскільки тріска володіє відмінним смаком. У багатьох народів Європи є свої рецепти з тріски. Це тріска запечена, тріска смажена, тріска тушкована, варена тріска. Рецепти страв з тріски дуже поширені в скандинавських кухнях, свої рецепти з тріскою є у французів, іспанців, голландців. Багато хто знає, як приготувати тріску на сковороді, але як приготувати тріску в маринаді? Тріска в маринаді готується швидко і просто.

Дамо вам кілька порад, як смачно приготувати тріску. Приготування тріски має свої хитрощі. Якщо у вашій тріски є неприємний рибний запах, потримайте її трохи в воді з оцтом. Схожим чином вирішується проблема як готувати тріску консервовану: обов’язково заправте тріску лимонним соком. Якщо у вас по ходу справи виникають якісь питання, подивіться страви з тріски з фото або запитайте про приготування тріски у наших кулінарів.

Філе тріски в пивний паніровці

Філе тріски в пивний паніровці

ІЕНРІДІЄНТИ:

  • філе тріски 750 г.
  • пиво 350 мл
  • борошно 1,5 склянки
  • крохмаль 1/2 склянки
  • сіль 2 ч.л.
  • розпушувач 1 ч.л.
  • перець червоний мелений 1/2 ч.л.
  • паприка 1/2 ч.л.
  • перець чорний мелений 1 щіпка
  • масло рослинне

(далее…)