ІЕНРІДІЄНТИ:
- філе тріски 750 г.
- пиво 350 мл
- борошно 1,5 склянки
- крохмаль 1/2 склянки
- сіль 2 ч.л.
- розпушувач 1 ч.л.
- перець червоний мелений 1/2 ч.л.
- паприка 1/2 ч.л.
- перець чорний мелений 1 щіпка
- масло рослинне
Тріска — одна з найважливіший промислових риб. Можна сказати, що страви з тріски це доступний делікатес, оскільки тріска володіє відмінним смаком. У багатьох народів Європи є свої рецепти з тріски. Це тріска запечена, тріска смажена, тріска тушкована, варена тріска. Рецепти страв з тріски дуже поширені в скандинавських кухнях, свої рецепти з тріскою є у французів, іспанців, голландців. Багато хто знає, як приготувати тріску на сковороді, але як приготувати тріску в маринаді? Тріска в маринаді готується швидко і просто.
Дамо вам кілька порад, як смачно приготувати тріску. Приготування тріски має свої хитрощі. Якщо у вашій тріски є неприємний рибний запах, потримайте її трохи в воді з оцтом. Схожим чином вирішується проблема як готувати тріску консервовану: обов’язково заправте тріску лимонним соком. Якщо у вас по ходу справи виникають якісь питання, подивіться страви з тріски з фото або запитайте про приготування тріски у наших кулінарів.
ІЕНРІДІЄНТИ: