Як приготувати рибу, щоб вийшла смачна страва, і щоб всі поживні речовини залишилися в цілості? Найкраще запекти її в духовці. У цьому випадку, на відміну від відвареної і смаженої риби, у вас вийде чудова ніжна рибка, яка зберегла всі білки і вітаміни. Шанувальники запеченої риби знають, що весь процес не займає багато часу. Підготовлена ​​риба — цілком або порційними шматками — «закутана» в фольгу, або укладена в емальовану форму, поміщається в уже розігріту духовку. І залишається лише набратися терпіння на кілька хвилин, щоб вийшов смачний обід, яким можна лише насолоджуватися. Чи буде риба запікатися на самоті, або ж компанію їй складуть різні овочі — справа смаку. Наші рецепти риби в духовці допоможуть вам зорієнтуватися у величезній кількості пропозицій і знайти саме те, що вам сподобається.

Риба по-монастирськи з сиром

ІНГРІДІЄНТИ:

  • філе риби 500 г.
  • печериці 200 г.
  • картопля 6 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • помідори 1 шт.
  • яйця 1 шт.
  • сир твердий
  • майонез

(далее…)