ІНГРІДІЄНТИ:
- філе риби 500 г.
- печериці 200 г.
- картопля 6 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- помідори 1 шт.
- яйця 1 шт.
- сир твердий
- майонез
Ось уже кілька сотень років риба в харчуванні людини є одним з найбільш затребуваних продуктів. Рибні страви не тільки смачні, але і дуже корисні для здоров’я, оскільки в стравах з риби міститься величезна кількість білка, вітамінів і корисних мінералів. До того ж, приготування більшості страв з риби не забирає у господині багато часу. На сьогоднішній день в кулінарії існує безліч різних способів обробки риби: соління, маринування, копчення, відварювання, запікання, обсмажування. У цій рубриці нашого сайту ми постаралися зібрати прості і швидкі рецепти приготування рибних страв, якими щодня можна радувати своїх рідних, так і складні, що вимагають тривалого приготування, але за допомогою яких можна прикрасити будь-який вишуканий святковий стіл!
Запечена риба Риба в духовці Тріска Страви з форелі
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ:
ІЕНРІДІЄНТИ: