Риба по-монастирськи з сиром

ІНГРІДІЄНТИ:

  • філе риби 500 г.
  • печериці 200 г.
  • картопля 6 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • помідори 1 шт.
  • яйця 1 шт.
  • сир твердий
  • майонез

Приготування риби по-монастирськи з сиром

  1. Порізати шматками рибу, посолити, побризкати соком лимона, дати постояти близько 10 хвилин, а потім підсмажити на сковороді. Окремо від риби підсмажити гриби і цибулю, приправивши сіллю і перцем. Картоплю відварити в мундирі, в підсоленій воді. Помідори опустити в окріп і зняти шкірку, порізати їх часточками.
  2. Зварене яйце очистити і порізати на 8 частин (часточками). Сир натерти на тертці. Взяти круглу форму для запікання, змастити її трохи маслом. Викласти всі інгредієнти шарами: в центр форми половину грибів з цибулею, далі посмажені шматочки риби, поперчити.
  3. Викласти по колу форми картоплі, на рибу викласти, по колу, чергуючи помідори і часточки яєць. Решта грибів викласти в центр кола з помідорів і яєць. Полити майонезом, і притрусити все сиром. Рибу по-монастирськи з сиром пекти в духовці близько 20 хвилин.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт