Риба під сиром по-грецьки

Риба під сиром по-грецьки

ІНГРІДІЄНТИ:

  • риба біла 500 г.
  • сир твердий 50 г.
  • помідори 1 шт.
  • яйця 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • перець чорний мелений
  • масло рослинне
  • сіль

Приготування риби під сиром по-грецьки:

  1.  Порізати рибу на шматочки і обсмажити на сковороді. Обережно викласти її в форму, посипати перцем і сіллю. Відварити яйця. Цибулю порізати на кільця і обсмажити. Яйце нарізати на скибочки. Помідори нарізати кружальцями. Сир натерти на тертці.
  2. Положити яйце на шматок риби, зверху покласти помідор, цибуля, намазати майонезом, присипати сиром. Помістити в духовку і готувати рибу з сиром по-грецьки до рум’яної скоринки сирної. Готову рибу подати з будь-яким гарніром.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт