Помідори з вершковою заправкою

Помідори з вершковою заправкою

ІНГРІДІЄНТИ:

  • 4 дуже стиглих помідора, краще бичаче серце
  • 1 велика червона кримська цибулина
  • 200 мл вершків жирністю 30-38%
  • 2 ст. л. готового гострого хрону
  • половина середнього лимона
  • сіль, мелений чорний перець

Приготування помідорів з вершковою заправкою:

  1. Вершки і хрін для приготування заправки повинні бути дуже холодними. Зніміть з лимона цедру дрібною теркою, вичавіть сік.
  2. Змішайте вершки, хрін, лимонний сік і цедру, приправити сіллю і перцем.
  3. Очистіть і найтоншими пір’ям або півкільцями наріжте цибулю. Помідори наріжте кружальцями, розкладіть на блюді. На помідори викладіть заправку, посипте цибулею, приправте перцем і подавайте.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт