Прозорий золотавий курячий бульйон з дуже смачною домашньою локшиною підкорює серця (і шлунки) величезної кількості їдців. Додавання овочів (картоплі, перцю, капусти, моркви, цибулі), свіжої зелені (базиліка, петрушки, кропу) і спецій роблять суп з локшиною кожен раз новим. І кожен раз, починаючи варити суп з локшиною, яку ви приготували власноруч з пшеничного або рисового борошна, ви можете проявити фантазію, щоб супчик вийшов несхожим на той, яким ви пригощали близьких раніше. Різноманітні рецепти, пропоновані вам допоможуть зорієнтуватися в тому «море» супів з локшиною, що існують у світовій кулінарії. Можливо, вам захочеться спробувати приготувати густий, наваристий лагман або ж ви обмежитеся мінімальним набором продуктів. У будь-якому випадку наші поради припадуть до речі.

Суп з локшиною по-домашньому на курячому бульйоні

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 1 кг. курки
  • 1 л. води
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 1 морква
  • зелень петрушки

(далее…)