Суп з лосося один з делікатесних рибних супів. Червона риба знаменита своїми смаковими якостями, а лососевий суп — чергове тому підтвердження.
Якщо ви ніколи не пробували цей рибний суп, обов’язково приготуйте суп з лосося. Рецепт супу з лосося зручний тим, що його можна готувати з голови, хвоста і хребта лосося, а філе використовувати для іншої страви. Один з найпопулярніших рецептів супу з лосося, це вершковий суп з лососем або суп з лосося з вершками. На оливковій олії обсмажуємо цибулю і шматочки лосося, додаємо вино і спеції, заливаємо вершками і збиваємо блендером. Ось так готується крем суп з лосося або суп пюре з лосося. Є ще схожа страва під назвою місо (суп з лососем) — рецепт японської кухні. Щоб приготувати рибний суп з лосося, можна використовувати не тільки свіжого лосося. Купивши баночку консервів ви можете зробити смачний суп з консервованого лосося.
ІНГРІДІЄНТИ:
- філе лосося 600 г.
- картопля 600 г.
- лист лавровий 3 шт.
- лимон 1/2 шт.
- вода 6 склянок
- вершки 30% 1,5 склянки
- цибуля ріпчаста 1 головка
- олія оливкова 3 ст.л.
- крохмаль 3 ст.л.
- масло вершкове 1 ст.л.
- петрушка 1 пучок
- перець чорний мелений
- сіль
(далее…)