Суп з лосося один з делікатесних рибних супів. Червона риба знаменита своїми смаковими якостями, а лососевий суп — чергове тому підтвердження.

Якщо ви ніколи не пробували цей рибний суп, обов’язково приготуйте суп з лосося. Рецепт супу з лосося зручний тим, що його можна готувати з голови, хвоста і хребта лосося, а філе використовувати для іншої страви. Один з найпопулярніших рецептів супу з лосося, це вершковий суп з лососем або суп з лосося з вершками. На оливковій олії обсмажуємо цибулю і шматочки лосося, додаємо вино і спеції, заливаємо вершками і збиваємо блендером. Ось так готується крем суп з лосося або суп пюре з лосося. Є ще схожа страва під назвою місо (суп з лососем) — рецепт японської кухні. Щоб приготувати рибний суп з лосося, можна використовувати не тільки свіжого лосося. Купивши баночку консервів ви можете зробити смачний суп з консервованого лосося.

Вершковий чаудер з лосося

Вершковий чаудер з лососяІНГРІДІЄНТИ:

  • філе лосося 600 г.
  • картопля 600 г.
  • лист лавровий 3 шт.
  • лимон 1/2 шт.
  • вода 6 склянок
  • вершки 30% 1,5 склянки
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • олія оливкова 3 ст.л.
  • крохмаль 3 ст.л.
  • масло вершкове 1 ст.л.
  • петрушка 1 пучок
  • перець чорний мелений
  • сіль

(далее…)