Смачний суп можна приготувати практично з будь-якої риби. Чи буде це морська або річкова риба, червона риба або рибні консерви, такий суп, приготований по одному з рецептів, пропонованих вашій увазі, може стати приємною різноманітністю меню, як дорослих, так і дітей. Кухня будь-якої країни обов’язково запропонує не один рецепт національного супу з риби. Використання тієї риби, що найбільш популярна у різних народів, додавання спецій, зробить першу страву вашого обіду вишуканою і смачною. Основним компонентом такого супу можуть стати горбуша або тріска, форель або сьомга. Відмінний суп з рибними фрикадельками, приправлений рисом, пшоном, перловкою, сподобається всім. Суп з рибних консервів в маслі або в томаті — найпростіша, але не менш смачна перша страва, яку можна приготувати дуже швидко (та й гроші теж можна заощадити). Вибравши один з рецептів рибного супу, представлених в цій рубриці, можна швидко приготувати обід. А якщо додати щось своє, вийде абсолютно нова смачна страва.
ІНГРІДІЄНТИ:
- філе лосося 600 г.
- картопля 600 г.
- лист лавровий 3 шт.
- лимон 1/2 шт.
- вода 6 склянок
- вершки 30% 1,5 склянки
- цибуля ріпчаста 1 головка
- олія оливкова 3 ст.л.
- крохмаль 3 ст.л.
- масло вершкове 1 ст.л.
- петрушка 1 пучок
- перець чорний мелений
- сіль
(далее…)