Смачний суп можна приготувати практично з будь-якої риби. Чи буде це морська або річкова риба, червона риба або рибні консерви, такий суп, приготований по одному з рецептів, пропонованих вашій увазі, може стати приємною різноманітністю меню, як дорослих, так і дітей. Кухня будь-якої країни обов’язково запропонує не один рецепт національного супу з риби. Використання тієї риби, що найбільш популярна у різних народів, додавання спецій, зробить першу страву вашого обіду вишуканою і смачною. Основним компонентом такого супу можуть стати горбуша або тріска, форель або сьомга. Відмінний суп з рибними фрикадельками, приправлений рисом, пшоном, перловкою, сподобається всім. Суп з рибних консервів в маслі або в томаті — найпростіша, але не менш смачна перша страва, яку можна приготувати дуже швидко (та й гроші теж можна заощадити). Вибравши один з рецептів рибного супу, представлених в цій рубриці, можна швидко приготувати обід. А якщо додати щось своє, вийде абсолютно нова смачна страва.

Вершковий чаудер з лосося

Вершковий чаудер з лососяІНГРІДІЄНТИ:

  • філе лосося 600 г.
  • картопля 600 г.
  • лист лавровий 3 шт.
  • лимон 1/2 шт.
  • вода 6 склянок
  • вершки 30% 1,5 склянки
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • олія оливкова 3 ст.л.
  • крохмаль 3 ст.л.
  • масло вершкове 1 ст.л.
  • петрушка 1 пучок
  • перець чорний мелений
  • сіль

(далее…)