Овочеві супи вважаються незамінними стравами вегетаріанської і пісної кухні, але навіть м’ясним бульйоном їх важко зіпсувати. Традиційні овочі, з яких готують такі супи (а це картопля, морква, капуста, ріпа, гарбуз, цибуля) добре поєднуються з яловичим бульйоном, до супів з бобових відмінно підходить копчена свинина, а супи із зелені (м’яти, щавлю, кропиви) смачні й поживні в поєднанні з м’ясом птиці.

Про те, як правильно підготувати овочі для супу, як їх нарізати і шинкувати, більш детально розповість дана рубрика, в якій ми постаралися зібрати всі найпоширеніші рецепти приготування овочевих супів. З неї читачі дізнаються, які ще інгредієнти можна додавати в овочеві супи, як готувати такі супи в поєднанні з макаронами, крупами, галушками, сухариками, чим найкраще заправляти такі страви і багато інших «хитрощів». Сподіваємося, що за допомогою вмісту цієї рубрики господині легко зможуть приготувати суп з овочів на обід або вечерю.

Індійський томатний суп з чилі

Індійський томатний суп з чилі

ІНГРІДІЄНТИ:

  • помідори 225 г.
  • перець чилі 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • олія оливкова 1 ст.л.
  • томат-пюре 1 ст.л.
  • каррі 1/2 ч.л.
  • часник 3 зубчики
  • вода / бульйон овочевий 1 л
  • кінза
  • сіль

(далее…)

Щавлевий український суп

Щавлевий український суп

ІНГРІДІЄНТИ:

  • щавель 200 г
  • яйця 3 шт.
  • картопля 2 шт.
  • морква 1 шт.
  • вода 7 склянок
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • масло рослинне 2 ст.л.
  • перець чорний мелений
  • сметана
  • кріп
  • сіль

(далее…)