У курячої тушки складно знайти таку частину, з якої неможливо було б зварити смачний і корисний суп. Таку страву готують з курячої грудки, курячого філе, курячих сердечок і шлунків, курячих шийок, курячих крилець, курячих ніжок, курячої печінки і курячих потрухів. При цьому рецепти приготування таких супів вражають своєю кількістю та різноманітністю. Фактично, в кожній національній кухні є свій варіант приготування курячого супу. Але при всьому цьому розмаїтті найголовнішим в курячому супі є вміння зварити курячий бульйон.

У даній рубриці ми підкажемо господиням, як не помилитися з вибором куриці (або її частини) для приготування супу, як правильно приготувати бульйон з курячого м’яса і які ще інгредієнти можна додавати в курячий суп (а такими можуть бути макаронні вироби, крупи, овочі, гриби, сири). Запропоновані рецепти допоможуть господиням визначитися, який саме варіант супу приготувати для своїх рідних: суп-пюре, м’ясний суп або суп з фрикадельками.

Суп з локшиною по-домашньому на курячому бульйоні

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 1 кг. курки
  • 1 л. води
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 1 морква
  • зелень петрушки

(далее…)