ІНГРІДІЄНТИ:
- 1 літр хлібного квасу
- 240 г. крабових паличок
- 5 редисок
- 2 огірка
- 2 яйця
- 3 ст.л. сметани
- 1 ст.л. гірчиці
- 1 пучок кропу
- чорний мелений перець
- сіль
Суп — це рідка страва, яка входить в національні кухні багатьох країн, це багатокомпонентна і технологічно складна в приготуванні страва, що готується методом варіння, найчастіше у воді, але існують і окремі рецепти супів, за якими суп готується в іншому рідкому середовищі, наприклад у фруктовому або овочевому соці. На нашому сайті ми постаралися зібрати найпопулярніші, доступні і смачні рецепти приготування супів. З давніх-давен суп визнавався стравою, яка подається на стіл заможної людини. Чому заможної? Це пояснювалося тим, що в процесі приготування перших страв завжди використовувалися спеції, які ще кілька століть тому були на вагу золота. Рецептів супів величезна безліч. Класифікуються вони по різних підставах. Бувають гарячі і холодні, на квасі, на пиві, на молоці, на розсолі, на вині, на кисломолочних продуктах, на фруктовому або овочевому соку. Бувають супи прозорі та заправні, загущені і супи-пюре, комбіновані і солодкі. Крім того, це, безумовно, дуже смачна і здорова їжа. Але не варто забувати про різноманітність в їжі. Не варто харчуватися одним першим або одним другим. Найголовніше — знати міру. Приємного вам апетиту!
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ: