Суп — це рідка страва, яка входить в національні кухні багатьох країн, це багатокомпонентна і технологічно складна в приготуванні страва, що готується методом варіння, найчастіше у воді, але існують і окремі рецепти супів, за якими суп готується в іншому рідкому середовищі, наприклад у фруктовому або овочевому соці. На нашому сайті ми постаралися зібрати найпопулярніші, доступні і смачні рецепти приготування супів. З давніх-давен суп визнавався стравою, яка подається на стіл заможної людини. Чому заможної? Це пояснювалося тим, що в процесі приготування перших страв завжди використовувалися спеції, які ще кілька століть тому були на вагу золота. Рецептів супів величезна безліч. Класифікуються вони по різних підставах. Бувають гарячі і холодні, на квасі, на пиві, на молоці, на розсолі, на вині, на кисломолочних продуктах, на фруктовому або овочевому соку. Бувають супи прозорі та заправні, загущені і супи-пюре, комбіновані і солодкі. Крім того, це, безумовно, дуже смачна і здорова їжа. Але не варто забувати про різноманітність в їжі. Не варто харчуватися одним першим або одним другим. Найголовніше — знати міру. Приємного вам апетиту!

Окрошка з крабовими паличками

Окрошка з крабовими паличкамиІНГРІДІЄНТИ:

  • 1 літр хлібного квасу
  • 240 г. крабових паличок
  • 5 редисок
  • 2 огірка
  • 2 яйця
  • 3 ст.л. сметани
  • 1 ст.л. гірчиці
  • 1 пучок кропу
  • чорний мелений перець
  • сіль

(далее…)

Окрошка з редисом на квасі

Окрошка з редисом на квасіІНГРІДІЄНТИ:

  • 1 літр хлібного квасу
  • 3 головки редису
  • 3 яйця
  • 2 бульби картоплі
  • 2 огірка
  • 3 ст.л. сметани
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • сіль

(далее…)

Окрошка на кефірі з редискою

ІНГРІДІЄНТИ:

  • 1 л. кефіру
  • 400 г. шинки
  • 6 головок редису
  • 2 бульби картоплі
  • 2 огірка
  • 2 яйця
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 1/2 пучка петрушки
  • кріп
  • сіль

(далее…)

Суп з локшиною по-домашньому на курячому бульйоні

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 1 кг. курки
  • 1 л. води
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 1 морква
  • зелень петрушки

(далее…)

Вершковий чаудер з лосося

Вершковий чаудер з лососяІНГРІДІЄНТИ:

  • філе лосося 600 г.
  • картопля 600 г.
  • лист лавровий 3 шт.
  • лимон 1/2 шт.
  • вода 6 склянок
  • вершки 30% 1,5 склянки
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • олія оливкова 3 ст.л.
  • крохмаль 3 ст.л.
  • масло вершкове 1 ст.л.
  • петрушка 1 пучок
  • перець чорний мелений
  • сіль

(далее…)