Важко уявити сучасну домашню кухню без такого блюда, як борщ. Один з найбільш корисних, смачних і поживних перших страв міцно увійшов також в меню багатьох кафе і ресторанів. Всім відомо, що борщ — це національне надбання України, але його успішно варять і в Росії, Білорусії, Польщі, Молдавії, Румунії, Литві та багатьох інших країнах. Правда, кожна з цих країн вносить в традиційний рецепт борщу свої зміни, застосовуючи не тільки буряк, м’ясо, помідори і картоплю, а й інші інгредієнти (гриби, квасолю, моркву, капусту, ріпу, болгарський перець, яблука, кабачки, цибулю).
У цій рубриці нашого сайту ми зібрали як класичні рецепти приготування борщу, так і його різні модифікації (включаючи зелений борщ і борщ без буряка). Завдяки нашим рецептам господині дізнаються не тільки необхідні пропорції всіх інгредієнтів для борщу, але і почерговість їх додавання в страву. І хоча однаковий борщ навіть по одному і тому ж рецепту ніколи не зварять дві господині, сподіваємося, що якийсь із запропонованих рецептів найбільше підійде до столу у Вашому домі.

ІНГРЕДІЄНТИ:
- яловичина / свинина на кістці 500 г.
- капуста 300 г
- сало копчене 200 г.
- картопля 7-10 шт.
- помідори 3 шт.
- перець болгарський 2 шт.
- морква 2 шт.
- буряк 1 шт.
- цибуля ріпчаста 2 головки
- паста томатна 2 ст.л.
- цукор 1 ст.л.
- часник 1 зубчик
- зелень
- сіль
(далее…)