Кожна хороша дружина, мама чи бабуся знає, як нагодувати своїх домочадців з найбільшою користю і задоволенням, враховуючи смаки кожного члена сім’ї. Але перші страви не завжди вітаються багатьма чоловіками, які віддають перевагу м’ясній відбивній. Якщо у вашій родині саме така ситуація, це не означає, що треба відмовитися від приготування перших — потрібно просто навчитися готувати їх так, щоб вони стали бажаними стравами. Це не складно, якщо дотримуватися деяких простих правил приготування перших страв і вивчити рецепти перших страв з фото, представлені на сторінках нашого сайту. Основною перевагою приготування перших страв є те, що ми не пропонуємо вам неперевірені рецепти першого — ми спочатку готуємо і пробуємо приготовані перші страви самі, і тільки потім пропонуємо вам, забезпечивши опис перших страв своїми ж фотографіями, що значно спрощує підготовку. Готувати з нами перші страви дуже просто навіть по найскладнішим на перший погляд рецептам. Причому кожна приготована по нашому рецепту страва точно виявиться вдалою.

Якщо у вашому кулінарному архіві вже є рецепти першого, які ви регулярно готуєте, порівняйте їх з нашими рецептами перших страв — можливо, вони допоможуть вам зрозуміти, чого не вистачає в ваших рецептах перших страв. Швидше за все, ви знайдете і такі перші страви, яких ще немає у вашій скарбничці. Ми впевнені, раз приготувавши такі перші страви за нашими рецептами, ви будете постійно їх готувати. Це молочні супчики, найніжніші пюре, борщі, солянки, розсольники, щі, вуха, грибні юшки, окрошка і багато іншого.

Окрошка з крабовими паличками

Окрошка з крабовими паличкамиІНГРІДІЄНТИ:

  • 1 літр хлібного квасу
  • 240 г. крабових паличок
  • 5 редисок
  • 2 огірка
  • 2 яйця
  • 3 ст.л. сметани
  • 1 ст.л. гірчиці
  • 1 пучок кропу
  • чорний мелений перець
  • сіль

(далее…)

Окрошка з редисом на квасі

Окрошка з редисом на квасіІНГРІДІЄНТИ:

  • 1 літр хлібного квасу
  • 3 головки редису
  • 3 яйця
  • 2 бульби картоплі
  • 2 огірка
  • 3 ст.л. сметани
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • сіль

(далее…)

Окрошка на кефірі з редискою

ІНГРІДІЄНТИ:

  • 1 л. кефіру
  • 400 г. шинки
  • 6 головок редису
  • 2 бульби картоплі
  • 2 огірка
  • 2 яйця
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 1/2 пучка петрушки
  • кріп
  • сіль

(далее…)

Суп з локшиною по-домашньому на курячому бульйоні

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 1 кг. курки
  • 1 л. води
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 1 морква
  • зелень петрушки

(далее…)

Вершковий чаудер з лосося

Вершковий чаудер з лососяІНГРІДІЄНТИ:

  • філе лосося 600 г.
  • картопля 600 г.
  • лист лавровий 3 шт.
  • лимон 1/2 шт.
  • вода 6 склянок
  • вершки 30% 1,5 склянки
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • олія оливкова 3 ст.л.
  • крохмаль 3 ст.л.
  • масло вершкове 1 ст.л.
  • петрушка 1 пучок
  • перець чорний мелений
  • сіль

(далее…)