Оригінальні рулети з баклажанів по-кавказьки

Оригінальні рулети з баклажанів по-кавказьки

ІНГРІДІЄНТИ:

  • баклажани 2 шт.
  • гранат 1 шт.
  • горіхи волоські 1/2 склянки
  • сметана 1/4 склянки
  • часник 2 зубчики
  • спеції
  • кінза

Популярна страва в кавказької кухні — смажені баклажани зі спеціями і травами. Урізноманітнити страву допоможуть горіхи в поєднанні зі сметаною і часником. Оригінальні і дуже смачні рулетики будуть незамінною закускою на святковому столі.

Приготування рулетів з баклажанів по-кавказьки:

  1. Рулетики готуються з тонких слайсів порізаних баклажан, які необхідно порізати і посолити. Коли зійде рідина, злити. Слайси вмочити в борошно і обсмажити в невеликій кількості рослинного масла.
  2. Жарені баклажани викладати на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Начинку для рулетиків з горіхів, часнику, кінзи і сметани подрібнити в блендері до пастоподібної маси. Якщо паста суха, тоді додати невелику кількість води.
  3. Добавити спеції за смаком. Охолоджені баклажани намазати начинкою і згорнути рулетами. Прикрасити рулети з баклажанів по-кавказьки зернами граната і свіжими гілочками кінзи.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт