Окрошка з редисом на квасі

Окрошка з редисом на квасіІНГРІДІЄНТИ:

  • 1 літр хлібного квасу
  • 3 головки редису
  • 3 яйця
  • 2 бульби картоплі
  • 2 огірка
  • 3 ст.л. сметани
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • сіль

Приготування окрошки з редисом на квасі

  1. Зварити і остудити яйця і картоплю, нашаткувати дрібно зелену цибулю, розтерти в каструлі з сіллю, змішати з нарізаними яйцями, редискою, огірком і картоплею, залити холодним квасом, перемішати.
  2. Розлити окрошку з редискою на квасі по тарілках, покласти в кожну по столовій ложці сметани.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт