Окрошка з крабовими паличками

Окрошка з крабовими паличкамиІНГРІДІЄНТИ:

  • 1 літр хлібного квасу
  • 240 г. крабових паличок
  • 5 редисок
  • 2 огірка
  • 2 яйця
  • 3 ст.л. сметани
  • 1 ст.л. гірчиці
  • 1 пучок кропу
  • чорний мелений перець
  • сіль

Приготування окрошки з крабовими паличками

  1. Помити і почистити огірки, нарізати на кубики, білки яєць відокремити від жовтків і порізати на невеликі кубики, крабові палички теж. Жовтки розтерти з перцем, сіллю, гірчицею, сметаною і дрібно порубаним кропом, перемішати, влити трохи квасу і перемішати до однорідної маси, долити квас і прибрати на холод.
  2. Редис нарізати кружечками, змішати в глибокій мисці з іншими підготовленими інгредієнтами, залити охолодженою сумішшю квасу, розмішати, розлити окрошку з крабовими паличками по тарілках, прикрасити гілочками зелені.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт