ІНГРІДІЄНТИ:
- 1 л. кефіру
- 400 г. шинки
- 6 головок редису
- 2 бульби картоплі
- 2 огірка
- 2 яйця
- 1 пучок зеленої цибулі
- 1/2 пучка петрушки
- кріп
- сіль
Приготування окрошки на кефірі з редискою
- Приготувати з вечора кубики льоду: в кожну клітинку форми для льоду покласти по гілочці кропу, залити водою, прибрати в морозилку.
- Відварити картоплю (не чистити), дати охолонути, почистити, нарізати на кубики, огірки порізати на такі ж за розміром кубики, шинку нашаткувати соломкою, редис — тонкими кружечками, яйця дрібно порубати.
- Дрібно нашаткувати кріп, зелену цибулю, петрушку, зсипати все в глибоку миску, посолити, акуратно і ретельно перемішати, залити кефіром, розмішати, дати трохи постояти.
- Розлити окрошку на кефірі з редискою по тарілках, покласти в кожну порцію по кілька кубиків льоду.
Добавить комментарий