Нудлі по-українськи з яловичиною

Нудлі по-українськи з яловичиноюНудлі — це такі своєрідні «галушки», перемішані в одній страві з картоплею і м’ясом. Вони можуть бути круглими, овальними. У цьому рецепті тісто згорнуто у вигляді маленьких рулетів.

ІНГРІДІЄНТИ:

  • картопля 1 кг.
  • яловичина 500 г.
  • морква 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • перець чорний мелений
  • сіль

Для Нудлі:

  • кефір 1/2 склянки
  • часник 3 зубчики
  • сода 1/4 ч.л.
  • кріп
  • мука
  • сіль

Приготування нудлі по-українськи з яловичиною

  1. Підсмажити подрібнену цибулю з морквою. Додати будь-яке м’ясо: свинину, яловичину, телятину, можна курятину або індичину, порізану середніми шматочками, посолити і поперчити за смаком. Трохи обсмажити, потім влити воду і погасити до готовності.
  2. В іншу ємність влити кефір, всипати сіль і харчову соду, перемішати. Додати пшеничну муку, перемішати, дати тісту трохи постояти.
  3. Окремо обсмажити  картоплю, нарізаний четвертинками. Додати його в м’ясну суміш, підлити ще трохи води, продовжувати гасити до готовності.
  4. Тісто тонко розкачати, змастити олією, розчавленим часником, посипати поверхню рубаним кропом. Згорнути рулетом і розрізати на шматочки по 1,5 см.
  5. При готовності картоплі викласти зверху Нудлі, накрити кришкою, можна ще підлити воду, гасити на тихому вогні 15 хвилин. При подачі посипати Нудлі по-українськи свіжої петрушкою і рубаним кропом.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт