Ніжні відбивні зі свинини з молоком

Ніжні відбивні зі свинини з молоком

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • свинина 600-700 г.
  • яйця 1 шт.
  • перець чорний мелений
  • молоко
  • цукор
  • сіль
  • мука

Кажуть, що відбивні придумали американські ковбої, які клали м’ясо під сідло, а потім смажили на привалі після виснажливої праці. Існують сотні рецептів приготування страви, які відрізняються один від одного способами панірування, начинками, соусами.

Приготування:

  1. Нежирну свинину нарізати на порції і добре відбити. Змішати в рівних пропорціях цукровий пісок, сіль, мелений перець, сумішшю добре натерти м’ясо з усіх боків. Залити молоком повністю і залишити на три години просочуватися.
  2. Відбивні зі свинини панірувати в борошні, потім вмочити в трохи збите сире яйце, смажити на олії до готовності, з двох сторін.
Порада
Подати з гілочками петрушки, нарізаним огірком, він може бути свіжим, малосольним або солоним. На гарнір — відварений рис, макарони, картопляне пюре, овочеве рагу, будь-які салати, овочева нарізка.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт