ІНГРІДІЄНТИ:
- шинка 100 г.
- сир твердий 50 г.
- перець болгарський червоний 2 шт.
- огірки 2 шт.
- яйця 2 шт.
- майонез.
- зелень.
Для багатьох обивателів знайомство з німецькою кухнею закінчується пивом і гарячими ковбасками, сосисками або сардельками, і тільки справжні гурмани можуть пояснити, з чого готують такі традиційні німецькі страви, як разбрати, кнопс і шморбратен. Знайомство ж з кухонними традиціями всіх шістнадцяти федеральних земель, які входять до складу країни, вимагає більш грунтовного підходу. Варто відзначити, що німецькі кулінарні рецепти істотно відрізняються при подорожі зі сходу на захід і з півночі на південь. І хоча нинішня німецька кухня поєднала в собі багато рецептів кухонь сусідніх країн, старше покоління кухарів залишається прихильниками кенінгсберскіх кнедликів, німецьких пирогів з сиром і сілезьких страв. Інструкції про те, як готувати всі ці страви і безліч інших рецептів німецької кухні ми постаралися зібрати в цій рубриці нашого кулінарного сайту. Сподіваємося, що кожна з господинь знайде тут для себе щось цікаве, чим захоче здивувати своїх домашніх або дорогих гостей.