Для відбивної зі свинини підійдуть різні частини туші: окіст, лопатка, грудинка. Найкращий варіант — корейка. Відбивна на кісточці завжди вважалася більш святковим блюдом. Свіже м’ясо, яке ви вибрали для відбивних, нарізається не дуже товстими шматками поперек волокон, трохи відбивається молотком і маринується. Як маринад відмінно підійде біле вино, мед, чорнослив, гірчиця, горіхи і різна зелень. Щоб ваша свиняча відбивна вийшла соковитою, слід її додатково запанірувати і обсмажувати на дуже гарячій сковороді або запікати в заздалегідь розігрітій духовці. Втім, про всі тонкощі приготування відбивних зі свинини вам розкажуть наші рецепти. Вони дуже докладно проінструктують вас і підкажуть кожен наступний крок на шляху приготування смачної страви.

Ніжні відбивні зі свинини з молоком

Ніжні відбивні зі свинини з молоком

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • свинина 600-700 г.
  • яйця 1 шт.
  • перець чорний мелений
  • молоко
  • цукор
  • сіль
  • мука

(далее…)