Найкращий шматок свіжого м’яса (яловичини, телятини, свинини), не надто товстий, трохи відбитий молоточком і посмажений на розпеченій сковороді з мінімальною кількістю масла, перетворюється дуже швидко на соковиту м’яку відбивну. Такі ж відмінні відбивні виходять і з філе курки, а ще краще — з філе курчати. Існуючі нескладні правила підготовки м’яса, температура розжарювання сковороди або розігріву духовки, використання маринадів, панірування — все це можна знайти в кожному конкретному рецепті тієї відбивної, що зацікавить вас сьогодні. Відмінний обід (буденний або святковий), на якому подається така відбивна, не пройде непоміченим. Кулінарні здібності господині обов’язково заслужать похвали всіх присутніх за столом.

Ніжні відбивні зі свинини з молоком

Ніжні відбивні зі свинини з молоком

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • свинина 600-700 г.
  • яйця 1 шт.
  • перець чорний мелений
  • молоко
  • цукор
  • сіль
  • мука

(далее…)