Вирізка з свинини — це ніжне і соковите м’ясо, найцінніша частина тушки великої рогатої худоби з поперекової частини. З цього м’яса можна приготувати безліч чудових страв: стейки, рагу, медальйони під різними соусами з вина, вершків, овочів. Це м’ясо можна готувати будь-якими способами обробки: смажити, варити, тушкувати, запікати, солити, коптити, в’ялити.

У нас ви зможете дізнатися, як приготувати свинячу вирізку різними способами, щоб вона вийшла м’якою, соковитою і ароматною. Тут зібрані десятки оригінальних і авторських рецептів від професійних кухарів і кулінарів-любителів. Якщо ви опануєте хоча б деякі з рецептів, то перед вами вже ніколи не постане питання про те, що можна приготувати зі свинячої вирізки, адже під рукою завжди будуть кілька перевірених рецептів.

Знайдіть свій ідеальний рецепт смачної свинячої вирізки на нашому сайті — і побалуйте своїх домочадців неповторним смаком гарячої домашньої їжі.

Крученики зі свинини з рисом і овочами

Крученики зі свинини з рисом і овочамиОдне з найпопулярніших страв української кухні, є «крученики закарпатські», «крученики по-хустські», «крученики мукачівські». Невеликі рулетики з м’яса з самою різною начинкою можна приготувати як на свято, так і на сімейний обід.

ІНГРІДІЄНТИ:

  • вирізка свиняча 1 кг.
  • перець чорний мелений
  • сіль

(далее…)