Щоб запекти м’ясо, для початку варто вибрати відповідний рецепт свинини в духовці. Особливо, якщо ви збираєтеся готувати таким чином свинину вперше. Як вибрати відповідний шматок м’яса? Які використовувати спеції? У чому свинину попередньо замаринувати? Докладні інструкції кожного рецепту допоможуть вам впоратися з непростим завданням і дадуть відповідь на всі питання. І у вас обов’язково вийде, в результаті, чудове частування, яким можна пригощати гостей на святі, подати сім’ї на вечерю або взяти з собою на пікнік.

Традиційний м’ясний мітлоф

ІНГРІДІЄНТИ:

  • фарш яловичий 450 г.
  • фарш свинячий 450 г.
  • сир твердий 100 г.
  • бульйон 100 мл
  • сухарі панірувальні 70 г.
  • олія оливкова 30 мл.
  • яйця 2 шт.
  • лист лавровий 1 шт.
  • часник 1 зубчик
  • суміш італійських трав
  • суміш перців мелених
  • сіль

(далее…)

Крученики зі свинини з рисом і овочами

Крученики зі свинини з рисом і овочамиОдне з найпопулярніших страв української кухні, є «крученики закарпатські», «крученики по-хустські», «крученики мукачівські». Невеликі рулетики з м’яса з самою різною начинкою можна приготувати як на свято, так і на сімейний обід.

ІНГРІДІЄНТИ:

  • вирізка свиняча 1 кг.
  • перець чорний мелений
  • сіль

(далее…)