ІНГРІДІЄНТИ:
- фарш яловичий 450 г.
- фарш свинячий 450 г.
- сир твердий 100 г.
- бульйон 100 мл
- сухарі панірувальні 70 г.
- олія оливкова 30 мл.
- яйця 2 шт.
- лист лавровий 1 шт.
- часник 1 зубчик
- суміш італійських трав
- суміш перців мелених
- сіль
Щоб запекти м’ясо, для початку варто вибрати відповідний рецепт свинини в духовці. Особливо, якщо ви збираєтеся готувати таким чином свинину вперше. Як вибрати відповідний шматок м’яса? Які використовувати спеції? У чому свинину попередньо замаринувати? Докладні інструкції кожного рецепту допоможуть вам впоратися з непростим завданням і дадуть відповідь на всі питання. І у вас обов’язково вийде, в результаті, чудове частування, яким можна пригощати гостей на святі, подати сім’ї на вечерю або взяти з собою на пікнік.
ІНГРІДІЄНТИ:
Одне з найпопулярніших страв української кухні, є «крученики закарпатські», «крученики по-хустські», «крученики мукачівські». Невеликі рулетики з м’яса з самою різною начинкою можна приготувати як на свято, так і на сімейний обід.
ІНГРІДІЄНТИ: