Гречана каша зі свининою по-купецьки

ІНГРІДІЄНТИ:

  • 350 г. свинини
  • 200 г. гречаної крупи
  • 100 г. ріпчастої цибулі
  • 1 морква
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • 1 ст.л. вершкового масла
  • 1 бульйонний кубик
  • 1/2 стручка солодкого болгарського перцю
  • кріп
  • перець
  • сіль

(далее…)

Традиційний м’ясний мітлоф

ІНГРІДІЄНТИ:

  • фарш яловичий 450 г.
  • фарш свинячий 450 г.
  • сир твердий 100 г.
  • бульйон 100 мл
  • сухарі панірувальні 70 г.
  • олія оливкова 30 мл.
  • яйця 2 шт.
  • лист лавровий 1 шт.
  • часник 1 зубчик
  • суміш італійських трав
  • суміш перців мелених
  • сіль

(далее…)

Крученики зі свинини з рисом і овочами

Крученики зі свинини з рисом і овочамиОдне з найпопулярніших страв української кухні, є «крученики закарпатські», «крученики по-хустські», «крученики мукачівські». Невеликі рулетики з м’яса з самою різною начинкою можна приготувати як на свято, так і на сімейний обід.

ІНГРІДІЄНТИ:

  • вирізка свиняча 1 кг.
  • перець чорний мелений
  • сіль

(далее…)