ІНГРІДІЄНТИ:
- фарш яловичий 450 г.
- фарш свинячий 450 г.
- сир твердий 100 г.
- бульйон 100 мл
- сухарі панірувальні 70 г.
- олія оливкова 30 мл.
- яйця 2 шт.
- лист лавровий 1 шт.
- часник 1 зубчик
- суміш італійських трав
- суміш перців мелених
- сіль
Шукаєте хороші рецепти приготування яловичини в духовці? Ви відкрили потрібну вам сторінку. Щоб на вашому столі виявилася смачна яловичина, запечена в духовці, вам достатньо скористатися зібраними в цьому розділі рецептами. Досвідчені кулінари доступною мовою пояснюють, рецепти приготуання яловичину в духовці правильно, і присмачують свої розповіді покроковими фотографіями. Приготувати яловичину в духовці за цими рецептами зможе навіть новачок — переконайтеся самі.
ІНГРІДІЄНТИ: