Що можна приготувати з курячих потрухів? Найчастіше відповіддю на це питання буде згадка бульйону або супу. Шлуночки, сердечка і куряча печінка, звичайно, допоможуть вам створити неймовірно смачну першу страву. Але і для других щоденних і навіть святкових страв вони відмінно підходять. Печеня з шлуночків і сердечок, паштет з печінки, відмінний фарш із суміші субпродуктів для фарширування курочки або індички і безліч інших рецептів страв з курячими потрохами порадують вас простотою приготування і відмінним смаком.

Курка з потрухами і грибами в горщиках

Курка з потрухами і грибами в горщикахІНГРІДІЄНТИ:

  • курка 1 кг.
  • тельбухи курячі 300-500 г.
  • гриби 150-200 г.
  • картопля 6-7 шт.
  • морква 3 шт.
  • перець болгарський червоний 1 шт.
  • перець болгарський жовтий 1 шт.
  • ріпа 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 2 головки
  • часник 4 зубчики
  • перець чорний горошок
  • лист лавровий
  • сіль

(далее…)