Що можна приготувати з курячих потрухів? Найчастіше відповіддю на це питання буде згадка бульйону або супу. Шлуночки, сердечка і куряча печінка, звичайно, допоможуть вам створити неймовірно смачну першу страву. Але і для других щоденних і навіть святкових страв вони відмінно підходять. Печеня з шлуночків і сердечок, паштет з печінки, відмінний фарш із суміші субпродуктів для фарширування курочки або індички і безліч інших рецептів страв з курячими потрохами порадують вас простотою приготування і відмінним смаком.
ІНГРІДІЄНТИ:
- курка 1 кг.
- тельбухи курячі 300-500 г.
- гриби 150-200 г.
- картопля 6-7 шт.
- морква 3 шт.
- перець болгарський червоний 1 шт.
- перець болгарський жовтий 1 шт.
- ріпа 1 шт.
- цибуля ріпчаста 2 головки
- часник 4 зубчики
- перець чорний горошок
- лист лавровий
- сіль
(далее…)