ІНГРІДІЄНТИ:
- 1 кг. картоплі
- 400 г. курячих крилець
- 200 г. ріпчастої цибулі
- 2 ст.л. томатної пасти
- рослинна олія
- спеції
- сіль
Смачно приготовані і красиво подані курячі крильця можуть стати оригінальною і небанальною закускою на будь-які випадки життя. Ними можна порадувати як своїх домашніх, так і знайомих або родичів, які несподівано нагрянули в гості. Приготування такої страви з курячих крилець не займе багато часу, а варіантів теплової обробки величезна кількість. Крильця можна підсмажити на сковороді і подати разом з соусом; можна попередньо замаринувати і запекти на решітці; можна, обернувши в фольгу, запекти в духовці; можна подавати до столу гарячими і холодними, у вигляді перших і других страв, а також в якості самостійної закуски … Про все це читайте в цій рубриці нашого сайту, де ми постаралися зібрати всі традиційні та оригінальні рецепти з курячих крилець з фото, як в кухнях колишніх радянських республік, так і в національних кухнях Європи, Південної та Північної Америк, Азії. Сподіваємося, що кожен знайде для себе той рецепт, який доведеться до смаку і йому, і всій родині.
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ: