ІНГРІДІЄНТИ:
- філе куряче 450 г.
- капуста 300 г.
- перець болгарський червоний 1 шт.
- цибуля ріпчаста 1 головка
- масло рослинне
- спеції
- сіль
Куриця — птиця, яку ми готуємо найчастіше. Страви з куриці, ципля одні з найбільш затребуваних. Куриця досить швидко готується, недорого коштує. Нарешті, рецепти з куриці, як правило, менш жирні, страви з куриці можна давати дітям.
Приготування куриці дуже різноманітне. У багатьох народів є свої особливі страви з куриці. Приготування ципля табака колись прославило грузинську кухню, крім цього, є й інші цікаві грузинські страви з куриці. У французів є свої смачні страви з куриці: куриця по французьки з картоплею, смажене ципля, ципля запечене з овочами. Широко відомі новорічні страви з куриці і різдвяні страви з куриці, як правило, це запечена курка. Рецепт куриці з яблуками є практично в будь-якій європейській кухні. В Азії часто готується куриця з рисом, рецепт куриці з млинцями характерний для вітчихняної кухні. Також дня нас характерні страви з куриці з картоплею, страви з курицею і грибами, дієтичні страви з куриці.
Але перш за все, треба вирішити, як приготувати курицю і де її готувати. Може бути куриця запечена в духовці, куриця в мультиварці, куриця в аерогрилі, куриця в мікрохвильовці, смажена куриця, тушкована куриця, варена куриця, копчена куриця. Є сотні варіантів, як смачно приготувати курицю. Тут ми постараємося відповісти на такі питання як, що можна приготувати з куриці, що приготувати з курицею, що приготувати з куриці на свято, як приготувати цілу курицю, як приготувати курицю в духовці, як приготувати домашню курицю, як приготувати курицю з грибами, як в мультиварці приготувати курицю, як приготувати курицю в рукаві, скільки готується куриця в духовці, як приготувати гомілку куриці, як приготувати курицю цілком, як приготувати курицю з чорносливом, як приготувати курицю в фользі, як приготувати курицю в духовці.
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ: