ІНГРІДІЄНТИ:
- філе куряче 450 г.
- капуста 300 г.
- перець болгарський червоний 1 шт.
- цибуля ріпчаста 1 головка
- масло рослинне
- спеції
- сіль
М’ясо птиці в свій раціон люди вживають ще з незапам’ятних часів і без якихось національних, культурних або релігійних упереджень. Спочатку це була переважно дичина, але в наші дні більшість господинь успішно використовують для приготування різних страв м’ясо домашньої птиці. М’ясо птиці незамінне для приготування багатьох супів і других страв, крім того, качок, гусей, курей, індиків можна подавати до столу в смаженому, вареному або тушкованому вигляді. Майже всі національні кухні більшості народів світу так чи інакше використовують м’ясо птиці. У цій рубриці нашого сайту ми постаралися зібрати сучасні і перевірені часом рецепти приготування смачних страв з птиці, які, поза всякими сумнівами, сподобаються вашим гостям, рідним і близьким.
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ: