Аромат шашлику з яловичини, який смажиться на вугіллі  неможливо сплутати з жодним іншим не менше притягаючим запахом смачних страв. І щоб ці дражливі пахощі в повній мірі відповідали тому, що виходить в результаті, слід дотримуватися деяких простих «хитрощів», які притаманні будь-якому виду шашлику, і про які повинен знати кожен, хто береться готувати шашлик з яловичини і пригощати своїх гостей. Яловичину, оскільки вона більш жорстка і менш жирна, ніж, наприклад, свинина або баранина, слід довше маринувати. Якщо і ви хочете дізнатися всі премудрості готування шашлику з яловичини, пропонуємо вам різноманітні варіанти для підготовки м’яса — маринади, соуси, а також поради фахівців з вибору самого м’якого м’яса, яке в ваших руках стане відмінною стравою.

Шашлик з яловичини по-узбецьки

Шашлик з яловичини по-узбецьки

ІНГРІДІЄНТИ:

  • яловичина 800 г.
  • гранат 100 г.
  • масло рослинне 3 ст.л.
  • часник 2 зубчики
  • сіль 1,5 ч.л.
  • горіх мускатний 1 ч.л.
  • перець чорний мелений 1/2 ч.л.
  • коріандр
  • зіра

(далее…)