М’ясні страви є для людського організму одним з основних джерел повноцінних жирів, вітамінів груп А і В, білків і мінеральних речовин, що особливо важливо для молодого організму, професійних спортсменів, а також тих людей, щоденна праця яких вимагає важких фізичних навантажень. Страви з м’яса присутні практично у всіх національних кухнях, вражаючи своєю численністю і різноманітністю. М’ясні страви калорійні і дуже ситні, тому користуються величезною популярністю у людей, що представляють сильну половину людства. У цій рубриці нашого сайту ми зробили спробу зібрати всі сучасні і корисні рецепти приготування смачних м’ясних страв, щоб спростити багатьом господарочкам процес приготування їжі.

Святкова качка з яблуками в духовці

Святкова качка з яблуками в духовці

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • яблука 8 шт.
  • качка 1 шт.
  • масло топлене 2 ст.л.
  • цукор 2 ст.л.
  • масло вершкове 1 ст.л.
  • перець чорний мелений
  • горіх мускатний
  • зелень
  • сіль

(далее…)

Ніжні відбивні зі свинини з молоком

Ніжні відбивні зі свинини з молоком

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • свинина 600-700 г.
  • яйця 1 шт.
  • перець чорний мелений
  • молоко
  • цукор
  • сіль
  • мука

(далее…)