М’ясні страви є для людського організму одним з основних джерел повноцінних жирів, вітамінів груп А і В, білків і мінеральних речовин, що особливо важливо для молодого організму, професійних спортсменів, а також тих людей, щоденна праця яких вимагає важких фізичних навантажень. Страви з м’яса присутні практично у всіх національних кухнях, вражаючи своєю численністю і різноманітністю. М’ясні страви калорійні і дуже ситні, тому користуються величезною популярністю у людей, що представляють сильну половину людства. У цій рубриці нашого сайту ми зробили спробу зібрати всі сучасні і корисні рецепти приготування смачних м’ясних страв, щоб спростити багатьом господарочкам процес приготування їжі.

Нудлі по-українськи з яловичиною

Нудлі по-українськи з яловичиноюНудлі — це такі своєрідні «галушки», перемішані в одній страві з картоплею і м’ясом. Вони можуть бути круглими, овальними. У цьому рецепті тісто згорнуто у вигляді маленьких рулетів.

ІНГРІДІЄНТИ:

  • картопля 1 кг.
  • яловичина 500 г.
  • морква 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • перець чорний мелений
  • сіль

(далее…)

Курка з потрухами і грибами в горщиках

Курка з потрухами і грибами в горщикахІНГРІДІЄНТИ:

  • курка 1 кг.
  • тельбухи курячі 300-500 г.
  • гриби 150-200 г.
  • картопля 6-7 шт.
  • морква 3 шт.
  • перець болгарський червоний 1 шт.
  • перець болгарський жовтий 1 шт.
  • ріпа 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 2 головки
  • часник 4 зубчики
  • перець чорний горошок
  • лист лавровий
  • сіль

(далее…)

Крильця по-мексиканськи з соусом табаско

Крильця по-мексиканськи з соусом табаско

ІНГРІДІЄНТИ:

  • крильця курячі 500 г.
  • масло рослинне 100 мл.
  • часник 2-3 зубчики
  • соус табаско 1/4 ч.л.

(далее…)

Шашлик з яловичини по-узбецьки

Шашлик з яловичини по-узбецьки

ІНГРІДІЄНТИ:

  • яловичина 800 г.
  • гранат 100 г.
  • масло рослинне 3 ст.л.
  • часник 2 зубчики
  • сіль 1,5 ч.л.
  • горіх мускатний 1 ч.л.
  • перець чорний мелений 1/2 ч.л.
  • коріандр
  • зіра

(далее…)

Яловичина на кістці з овочами

Яловичина на кістці з овочами

Інгрідієнти:

  • яловичина на кістці 800 г.
  • оливкова олія 100 г.
  • печериці 6 шт.
  • баклажан 1 шт.
  • кабачок 1 шт.
  • цибуля салатна біла 1 головка

(далее…)