ІНГРІДІЄНТИ:
- філе куряче 450 г.
- капуста 300 г.
- перець болгарський червоний 1 шт.
- цибуля ріпчаста 1 головка
- масло рослинне
- спеції
- сіль
М’ясні страви є для людського організму одним з основних джерел повноцінних жирів, вітамінів груп А і В, білків і мінеральних речовин, що особливо важливо для молодого організму, професійних спортсменів, а також тих людей, щоденна праця яких вимагає важких фізичних навантажень. Страви з м’яса присутні практично у всіх національних кухнях, вражаючи своєю численністю і різноманітністю. М’ясні страви калорійні і дуже ситні, тому користуються величезною популярністю у людей, що представляють сильну половину людства. У цій рубриці нашого сайту ми зробили спробу зібрати всі сучасні і корисні рецепти приготування смачних м’ясних страв, щоб спростити багатьом господарочкам процес приготування їжі.
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ:
Одне з найпопулярніших страв української кухні, є «крученики закарпатські», «крученики по-хустські», «крученики мукачівські». Невеликі рулетики з м’яса з самою різною начинкою можна приготувати як на свято, так і на сімейний обід.
ІНГРІДІЄНТИ: