ІНГРІДІЄНТИ:
- крильця курячі 500 г.
- масло рослинне 100 мл.
- часник 2-3 зубчики
- соус табаско 1/4 ч.л.
Традиції ацтеків, які знають про користь і прекрасний смак не тільки маїсу, картоплі, помідорів, але і шоколаду, з’єднавшись з традиціями гастрономів Іспанії і Франції, подарували світу знамениту мексиканську кухню. Найгостріший перець чилі, какао, маїсові коржі — це далеко не все, що дала світу мексиканська кухня. Різноманітні м’ясні (свинячі, курячі) страви, приправлені чудовими екзотичними соусами (солодкими або особливо пекучими), супроводжуються смачними салатами з екзотичних фруктів і великою кількістю овочів. Рецепти незвичних для європейців страв з кактусів — теж особливість мексиканської кухні. Важливе місце на обідньому столі займають різноманітні морепродукти, які також доповнюються овочами. У великих кількостях вживаються мексиканцями прохолодні напої зі свіжих фруктів.
ІНГРІДІЄНТИ: