ІНГРЕДІЄНТИ:
Для печива:
- цукор 230 г.
- мигдаль 110 г.
- яйця(білок) 2 шт.
- барвник харчовий рожевий
Для крему:
- масло вершкове 100 г.
- полуниця 100 г.
- пудра цукрова 70 г.
- цукор 30 г.
- лайм 1 шт.
Приготування макарун «Полуничний дайкірі» з мигдалем
- Очистити мигдаль від шкірки і залити окропом на деякий час. Потім його висушити і подрібнити до пудри в кухонному комбайні. Отриману пудру змішати з цукром, пару раз пропустити суміш крізь сито. Відокремити білки від жовтків, додати в білки дрібку цукру і збивати.
- Коли білки почнуть підніматися, поступово додаючи цукор збивати, поки вони не стануть, як густими. Додати до них харчовий барвник (рожевий). Всипати туди ж 1/3 частина мигдальної суміші і акуратно перемішати лопаткою. Потім додати решту мигдалю і перемішувати до тих пір, поки суміш не буде однорідною.
- Необхідно стежити, щоб вона не стала рідкою і не розтеклася. Покласти на деко пергаментом, наповнити тістом кондитерський мішок і видавити макаруни на папір (на відстані близько 5 сантиметрів). Змочити палець водою і злегка приплюснути кожен, щоб з них вийшло повітря.
- Залишити на півгодини, щоб підсохли. Потім відправити їх в духовку (150 градусів), на 13 хвилин. По готовності відкрити дверцята духовки, а через пару хвилин повністю відкрити духовку і дати печінці повністю охолонути. Міксером, масло збити з цукром і додати сік лайма.
- Полуницю дрібно порізати і збити з маслом. Отриманий крем викласти на один макарун (за допомогою кондитерського мішка) і накрити зверху другим. Перед подачею відправити макаруни «Полуничний дайкірі» з мигдалем в холодильник, хвилин через 30 подати до столу.
Добавить комментарий