Мафіни з журавлиною на сметані

ІНГРІДІЄНТИ:

  • масло вершкове 90 г.
  • яйця 2 шт.
  • борошно 2,5 склянки
  • журавлина сушена 1 стакан
  • цукор 1 склянка
  • вода 1 склянка
  • сметана 3/4 склянки
  • молоко 1/2 склянки
  • розпушувач 2 ч.л.

Приготування мафінів з журавлиною на сметані

  1. Залить журавлину окропом і відставити на 10 хвилин. Дістати ягоди з окропу і обсушити. З’єднати борошно, розпушувач, журавлину і цукор. За допомогою вилки змішати інші інгредієнти: молоко, сметану, масло і яйця.
  2. Змастити маслом формочки, і викласти в них масу. Готувати маффіни з журавлиною на сметані, в духовці, приблизно хвилин 20, дотримуючись температури 200 градусів. Викласти випічку на блюдо, за бажанням можна присипати цукровою пудрою.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт