ІНГРІДІЄНТИ:
- масло вершкове 90 г.
- яйця 2 шт.
- борошно 2,5 склянки
- журавлина сушена 1 стакан
- цукор 1 склянка
- вода 1 склянка
- сметана 3/4 склянки
- молоко 1/2 склянки
- розпушувач 2 ч.л.
Приготування мафінів з журавлиною на сметані
- Залить журавлину окропом і відставити на 10 хвилин. Дістати ягоди з окропу і обсушити. З’єднати борошно, розпушувач, журавлину і цукор. За допомогою вилки змішати інші інгредієнти: молоко, сметану, масло і яйця.
- Змастити маслом формочки, і викласти в них масу. Готувати маффіни з журавлиною на сметані, в духовці, приблизно хвилин 20, дотримуючись температури 200 градусів. Викласти випічку на блюдо, за бажанням можна присипати цукровою пудрою.
Добавить комментарий