Курка з потрухами і грибами в горщиках

Курка з потрухами і грибами в горщикахІНГРІДІЄНТИ:

  • курка 1 кг.
  • тельбухи курячі 300-500 г.
  • гриби 150-200 г.
  • картопля 6-7 шт.
  • морква 3 шт.
  • перець болгарський червоний 1 шт.
  • перець болгарський жовтий 1 шт.
  • ріпа 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 2 головки
  • часник 4 зубчики
  • перець чорний горошок
  • лист лавровий
  • сіль

Приготування курки з потрухами і грибами в горщиках

  1.  Овощі порізати кубиками. Куряче філе нарізати і обсмажити до золотистого кольору, розкласти по глиняним горщикам. У кожен горщик додати субпродукти, підготовлені овочі, гриби, часник. Додати трохи води, солі і спецій. Горщики закрити кришками і поставити курку з потрухами і грибами в духову шафу на 50 хвилин, при 200 градусах.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт