Крильця по-мексиканськи з соусом табаско

Крильця по-мексиканськи з соусом табаско

ІНГРІДІЄНТИ:

  • крильця курячі 500 г.
  • масло рослинне 100 мл.
  • часник 2-3 зубчики
  • соус табаско 1/4 ч.л.

Приготування крилець по-мексиканські:

  1. В курячі крильця втерти сіль, роздавлений пресом часник з соусом табаско, скласти в лоток, прикрити кришкою, дати постояти близько години в холодному місці.
  2. Потім крильця по-мексиканськи можна обсмажити в сковороді з розігрітим маслом або поставити запікатися в духовку. Подавати блюдо до столу в гарячому вигляді з великою кількістю овочів і різноманітною зеленню.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт