ІНГРІДІЄНТИ:
- капуста пекінська 400 г.
- шинка 200 г.
- кукурудза консервована 100 г.
- перець болгарський червоний 1 шт.
- майонез 3 ст.л.
- перець чорний мелений
- цибуля зелена
- сіль
Справжня китайська кухня — таке ж мистецтво, як складання поем або написання картин. Неквапливі обіди і вечері припускають насолоду різноманітними кулінарними шедеврами. Тут не прийнято квапливо ковтати їжу «на бігу». Треба обов’язково віддати належне мистецтву господині і оцінити її працю. А оцінювати є що! Різноманітні живильні і дуже корисні страви з дрібно нарізаних і швидко приготовлених овочів, морепродуктів, м’яса і, звичайно ж, рису і сої подаються на китайських обідах дещо в іншій послідовності, ніж це прийнято в Європі. Соєвий соус і велика кількість зеленого чаю під час трапези — також одна з особливостей китайської кухні. Всі страви, що становлять кулінарію Китаю, прийнято красиво прикрашати і подавати так, як ніби кожен звичайний обід — свято.