«Кавказька кухня» — поняття досить узагальнене і усереднене, оскільки під ним мають на увазі кулінарні традиції і рецепти трьох кавказьких кухонь — грузинської, вірменської та азербайджанської. Гірська місцевість, в якій розташовані ці країни, вплинула на рецепти та інгредієнти багатьох традиційних кавказьких страв. У них панують баранина, кисломолочні продукти, сир, вино. До того ж, кухня кавказького регіону відображає в собі вірування і традиції різних народів і народностей, які живуть на вершинах гір і в їх долинах. Тому одного і того ж рецепта багатьох традиційних страв не зустрінеш ніде.

У цьому розділі нашого «апетитного» сайту ми постаралися зібрати всі найсмачніші та вишукані рецепти кавказької кухні, інгредієнтами яких є такі продукти, які без проблем можна придбати в будь-якому регіоні: яловичина, баранина, курка, овочі і фрукти. З цієї ж рубрики господині дізнаються про традиційні кавказькі приправи, які роблять ті чи інші страви колоритними, смачними і неповторними!

Оригінальні рулети з баклажанів по-кавказьки

Оригінальні рулети з баклажанів по-кавказьки

ІНГРІДІЄНТИ:

  • баклажани 2 шт.
  • гранат 1 шт.
  • горіхи волоські 1/2 склянки
  • сметана 1/4 склянки
  • часник 2 зубчики
  • спеції
  • кінза

(далее…)