Італійський салат з пастою і маслинами

Італійський салат з пастою і маслинами

ІНГРІДІЄНТИ:

  • сир едем 200 г.
  • тальятелле 200 г.
  • шинка 200 г
  • помідори 100 г.
  • майонез 80 г.
  • перець болгарський жовтий 1 шт.
  • маслини 30 г.
  • петрушка 5 г.
  • базилік 5 г.
  • кріп 5 г.

Голландський напівтвердий сир «Едем» отримав свою назву від однойменного провінційного міста на півночі країни. Спочатку він готувався з сирого молока, пізніше основною сировиною для нього стало пастеризоване, продукт дозріває від чотирьох тижнів до десяти місяців.

Приготування італійського салату з пастою і маслинами:

  1. Нарізати сир Едем і шинку соломкою, додати скибочки помідора і солодкий жовтий болгарський перець. Відварити пасту тальятелле, змішати з овочевою нарізкою. Заправити майонезом. Прикрасити італійський салат зеленню базиліка, кропу, петрушки, маслинами без кісточок.
Порада
Сир «Едем» можна замінити на «Кедр» або інший твердий сир, «Тальятелле» на іншу «довгу» пасту: «Лінгвіне», «Феттучіні».

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт