ІНГРІДІЄНТИ:
- сир едем 200 г.
- тальятелле 200 г.
- шинка 200 г
- помідори 100 г.
- майонез 80 г.
- перець болгарський жовтий 1 шт.
- маслини 30 г.
- петрушка 5 г.
- базилік 5 г.
- кріп 5 г.
Італійська кухня дуже популярна і широко поширена в світі, багато в чому завдяки інтернаціональним рецептам піци і спагетті. Біля витоків створення італійської кухні стояли різні народи, в різні часи населяли Італію, це римляни, греки і навіть араби. Для рецептів італійської кухні характерне широке використання споконвічно італійських сирів, таких як моцарелла або пармезан, свіжої зелені, такої як базилік або орегано, італійського вина.
В основі італійських страв лежать багато продуктів характерні для всього середземноморського регіону, це овочі, оливкова олія, сири і ковбаси. У числі популярних італійських рецептів знаходиться не тільки піца, що стала в багатьох країнах навіть популярнішою ніж в самій Італії, але і спагетті, різноманітні салати і закуски. Рецепти італійської кухні не відрізняються особливою складністю, але при цьому незмінно смачні, ситні і різноманітні. Крім того цю кухню відносять до розряду самих здорових, що обумовлено відмінним поєднанням продуктів і способами їх приготування.
ІНГРІДІЄНТИ:
Назва одного з інгредієнтів цього блюда, пепероні, в італійській мові означає «стручковий перець», а в італо-американській кухні стало означати гостру ковбасу, одну з різновидів салямі.