Іспанська паелья з курячим філе

Іспанська паелья з курячим філе

ІНГРІДІЄНТИ:

  • бульйон курячий 750 г.
  • філе куряче 600 г.
  • печериці різані 300 г.
  • квасоля стручкова 250 г
  • горошок зелений 250 г.
  • рис 250 г.
  • паста томатна 70 мл.
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • олія оливкова 6 ст.л.
  • шафран мелений 1/4 ч.л.
  • перець чорний мелений
  • сіль.


Приготування паельї з курячим філе:

  1. Промити філе і порізати на шматочки. Злити рідину з консервованих печериць. Подрібнити цибулю. Розігріти оливкову олію і посмажити в ньому цибулю, додати шматочки курки, а хвилини через 3, гриби. Потім додати моркву, нарізану кубиками, квасолю, горошок і ще трохи обсмажити.
  2. Довесте бульйон до кипіння і вилити в сковороду. Все перемішати, покласти томатну пасту. Тушити хвилин 20, після цього насипати промитий рис, накрити кришкою і готувати 20 хвилин. Посолити, поперчити і додати шафран. Іспанську паелью з курячим філе можна подавати на стіл.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт