Якщо поєднати кращі традиції європейської кухні з вишуканими і різноманітними прянощами Сходу, доповнити їх великою кількістю оливкової олії і свіжими фруктами, вийде саме те, що називається іспанською кухнею. Та й в цьому випадку, в кожному районі Іспанії зі своїми багатими віковими традиціями будуть присутні неповторні, але істинно іспанські страви. Прикладом може служити найпопулярніший рецепт томатного супу — гаспачо, який у кожної іспанської господині виходить «справжнім». Не менш «багатолика» в варіантах іспанська паелья. Різноманітні м’ясні, рибні, овочеві та солодкі рецепти іспанських страв, які подаються в кожному іспанському будинку, заслуговують того, щоб і господині всього світу теж навчилися їх готувати.

Іспанська паелья з курячим філе

Іспанська паелья з курячим філе

ІНГРІДІЄНТИ:

  • бульйон курячий 750 г.
  • філе куряче 600 г.
  • печериці різані 300 г.
  • квасоля стручкова 250 г
  • горошок зелений 250 г.
  • рис 250 г.
  • паста томатна 70 мл.
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • олія оливкова 6 ст.л.
  • шафран мелений 1/4 ч.л.
  • перець чорний мелений
  • сіль.

(далее…)