Індійський томатний суп з чилі

Індійський томатний суп з чилі

ІНГРІДІЄНТИ:

  • помідори 225 г.
  • перець чилі 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • олія оливкова 1 ст.л.
  • томат-пюре 1 ст.л.
  • каррі 1/2 ч.л.
  • часник 3 зубчики
  • вода / бульйон овочевий 1 л
  • кінза
  • сіль

Гостра індійська кухня представлена в цьому рецепті у всій красі. Колоритний вид, апетитний запах, екзотичний смак. Кухня цієї країни наповнена особливою, тільки їй властивої філософією, приготування страв тут надається особливий сенс: «їжа — це культура, культура — це їжа».

Приготування індійського томатного супу з чилі:

  1. Спілі великі помідори надрізати навхрест, покласти на півхвилини в окріп, зняти шкірку гострим ножем. Видалити серцевини, м’якоть нарізати шматочками. Нарубати ріпчасту цибулю.
  2. В каструлі розігріти оливкове масло, обсмажити цибулю, вона повина стати прозорою. Додати порізаний перець чилі, рубаний часник, смажити ще 3 — 4 хвилини. Додати помідори, прогрівати все разом п’ять хвилин, помішувати.
  3. Змішати томат-пюре з бульйоном з овочів або водою і влити в піджарку. Додати каррі, сіль, довести суп до кипіння, варити 5 — 7 хвилин. Покласти кінзу і перець чилі цілком. Зняти індійський томатний суп з вогню, подати блюдо гарячим, стручки чилі вийняти.

 

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт