ІНГРІДІЄНТИ:
- помідори 225 г.
- перець чилі 1 шт.
- цибуля ріпчаста 1 головка
- олія оливкова 1 ст.л.
- томат-пюре 1 ст.л.
- каррі 1/2 ч.л.
- часник 3 зубчики
- вода / бульйон овочевий 1 л
- кінза
- сіль
Індійська кухня дуже різноманітна. В одних районах вітається суворе вегетаріанство, в інших же областях дозволено вживання деяких сортів м’яса. Сувора заборона мусульманської релігії на вживання свинини доповнюється на території всієї країни абсолютною забороною на м’ясо корів, які є для індусів священними тваринами. Тому жирний плов включає в себе баранину, козлятину або м’ясо птахів. Прибережні райони Індії можуть здивувати нас цікавими стравами з риби і морепродуктів, а різноманітність страв з овочів просто вражає. Але ще більш приголомшливою рисою індійської кухні є використання великої кількості найрізноманітніших спецій (як звичних і знайомих нам, так і зовсім екзотичних). Доповнюються індійські страви різноманітними коржиками і фруктами.
ІНГРІДІЄНТИ: