ІНГРІДІЄНТИ:
- борошно 310 г.
- ряжанка 200 мл.
- масло вершкове 100 г.
- яйця 3 шт.
- груша 1 шт.
- цукор 7 ст.л.
- какао 2 ст.л.
- розпушувач 1 ст.л.
- молоко згущене варене
Приготування грушевих мафінів на ряжанці
- Розтерти масло з цукром, вбити яйця і налити ряжанку. Просіяти борошно, покласти розпушувач. У суміш всипати сухі інгредієнти, інтенсивно перемішати. Розділити тісто навпіл. В одну половину покласти какао. Викласти рівномірно темне тісто в формочки, в центр покласти трохи згущеного молока.
- Почистити грушу, розрізати навпіл, серединку прибрати, покласти в тісто по грушевій часточці. Світле тісто розкласти по формах до половини. У центр покласти трохи згущеного молока, накрити іншим білим тістом. Готувати грушеві маффіни на ряжанці при температурі 175 градусів. Присипати цукровою пудрою за бажанням.
Добавить комментарий