Грушеві мафіни на ряжанці

ІНГРІДІЄНТИ:

  • борошно 310 г.
  • ряжанка 200 мл.
  • масло вершкове 100 г.
  • яйця 3 шт.
  • груша 1 шт.
  • цукор 7 ст.л.
  • какао 2 ст.л.
  • розпушувач 1 ст.л.
  • молоко згущене варене

Приготування грушевих мафінів на ряжанці

  1. Розтерти масло з цукром, вбити яйця і налити ряжанку. Просіяти борошно, покласти розпушувач. У суміш всипати сухі інгредієнти, інтенсивно перемішати. Розділити тісто навпіл. В одну половину покласти какао. Викласти рівномірно темне тісто в формочки, в центр покласти трохи згущеного молока.
  2. Почистити грушу, розрізати навпіл, серединку прибрати, покласти в тісто по грушевій часточці. Світле тісто розкласти по формах до половини. У центр покласти трохи згущеного молока, накрити іншим білим тістом. Готувати грушеві маффіни на ряжанці при температурі 175 градусів. Присипати цукровою пудрою за бажанням.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт